Програма LIFE 2023

Програма LIFE

Защо младите хора избират LIFE?
Защо ти да избереш LIFE?

За твоето бъдеще!
За твоята успешна кариера!
За твоето най-добро образование!

Ще получиш методи за лична трансформация в три основни аспекта:

• Изобилие и финансова свобода
• Добри взаимоотношения – партньорства, връзки и социален кръг
• Сила и авторитет – в професионален и личен план

Какви качества и умения са ти необходими, за да постигнеш такъв резултат?


Как да си поставяш правилните цели и да успяваш да ги постигаш?


И как да имаш подходящата енергия, за да привличаш правилните условия и хора в живота си?

Програмата LIFE дава отговори на тези въпроси, както и на много други.

Започни пътешествието си с LIFE!

Основател на проекта L.I.F.E е Гуру Йоги Тан, който от 2015-та година насам помага на млади хора в Малайзия, Индонезия и България да бъдат успешни и да се развиват.

Семинарите Life са насочени предимно към младежи от 18 до 28-год. възраст., но тези граници са гъвкави.

Научете повече за програмата на уебсайта на LIFE Bulgaria или чрез безплатния уебинар на LIFE!Водещи:
• Гуру Йоги Тан – Духовен учител и основател на проекта L.I.F.E
Повече за Гуру Йоги Тан можете да прочетете тук:
https://yogitan.bg/about/
• Ваджра Боди Шанкара (Добрин Дичев) – Ученик на Гуру от 2013-та год. Живее и се обучава в Малайзия от Гуру Йоги Тан и негови последователи;
• Галина Дичева – Ученик на Гуру от 2013-та год. (професия: психолог, психодрама водещ и треньор)
• Стефан Димитров – Ученик на Гуру от 2014-та год. (професия: фотограф);
• Йовчо Янакиев – Ученик на Гуру от 2016-та год. (професия: стоматолог).
***************************************************

Какво казват участниците от програмата?

Това, което получаваш от програмата LIFE

4 онлайн сесии  

Всеки месец ще получиш онлайн сесия, която съдържа есенцията от принципите и практиката на 4-те архетипа на Лидера, които са основата на Програмата LIFE. Ще получиш не само ценни знания, но и забавни и полезни практически упражнения и групови задачи. През следващия месец ще можеш да приложиш на практика в ежедневието си получените съвети, за да видиш сам практическата стойност.

Участие

Програмата ще стартира през май 2023.

Ако искаш да участваш в програмата, но нямаш възможност да се включиш в събитието на живо, имаш запис, който да гледаш в удобно за теб време.

Ако искаш да се включиш в програмата LIFE, можеш да го направиш по всяко време, дори и тя вече да е започнала. Ако се присъединиш по-късно ще имаш възможността да гледаш всички онлайн материали.

Сума за спонсорство

Спонсорството на програмата 320 лв.

Водещите не получават възнаграждение, те са доброволци. Средствата отиват за поддържането и развиването на самата програма, както и за подкрепа на обучението на младежи, които имат финансови затруднения.

Коучинг програма

Като безплатен бонус към програмата LIFE ще имаш възможност да се включваш в седмични коучинг срещи с групата на LIFE, където ще бъдат обсъждани практически задачи към програмата, и ще можеш да получиш практични допълнителни насоки и подкрепа.

Група за медитации

Участниците, които имат желание да задълбочат практиката си, могат да се включат в седмична група за медитация, като бонус към програмата.

Ежедневна мотивация

За да поддържа мотивацията ти за практика, така че да постигаш своите цели в програмата и в живота ти, ще получаваш ежедневно кратки, мотивиращи записи.

Регистрирай се сега:

+359 876 707 772 – Станислава – Вайбър или Уатсап

E-mail: seminar@lifeguruyogitan.com

Чрез съобщение във фейсбук страницата на LIFE Bulgaria.

Каква е целта на програмата LIFE?

Младите хора са бъдещите родители и лидери. В училище ни учат на знания и умения, които след това би трябвало да ни помагат по житейския път. Но в истинския живот се оказва, че 90% от завършилите университет след това не работят по собствената си специалност. Някои дори получават 2 или 3 дипломи, които след това никога не използват в професията си. Подготвени ли сме наистина за живота, който ни предстои? Можем ли да го изживеем пълноценно и да сме удовлетворени от постиженията си? Как да постигнем финансова независимост и свобода на времето, като същевременно не се налага да жертваме здравето си и връзките в семейството? Образованието, което получаваме, учи ли ни наистина на това?

В програмата LIFE се стремим да покажем на младежите една възможност как да развият пълния си потенциал в живота, как да постигнат успех, щастие и баланс. Опитът показва, че за това не е достатъчно само правилното знание на теория, нужни са и правилните действия. Нужна ни е и правилната енергия – енергия на изобилие, здраве и хармонични отношения! А ако сте родители, смятате ли, че децата ви имат нужда от това? В LIFE се стремим да подготвим участниците за всички тези аспекти.

По какъв начин протича обучението в LIFE?

По време на програмата Life участниците се запознават с теорията от учението на Гуру Йоги Тан и методите за нейното прилагане на практика. Също така ще практикуват медитации и енергийни упражнения, за да могат да развият и енергията, необходима за младия успешен лидер и родител.

Обучението се предава чрез истории и преживелищни дейности – ролеви игри, упражнения, работа в екип. Така участниците могат да получат учението на много по-дълбоко и практическо ниво. Всички дейности в семинара са планирани и насочени така, че да допринесат директно за постигане на практически резултат в живота и личностна трансформация.

Какво различава семинарите LIFE от други семинари за млади лидери?

LIFE България е част от международната програма LIFE. Нейният основател е Гуру Йоги Тан.

Семинарите LIFE са уникални със своите енергийни практики и медитации. Гуру ни учи, че всичко е въпрос на енергия и чрез създаване на подходящата енергия и вибрация можем да постигнем успех, здраве и хармония в живота си. Биоенергийните упражнения и медитациите в семинарите LIFE са част от Минг Чи йога, преподавана от Гуру за постигане на лично благоденствие и енергийно лечение.

Уникално за LIFE е и учението Светлина, Мир, Любов. За да създадем правилната енергия, трябва да имаме и съответните подходящи действия. Истински резултат в света можем да видим само ако имаме правилните действия. Без това всичко остава само като една мечта, колкото и добра да е тя. Как да осъществим желанията си в реалност? Участниците в семинара ще научат как да прилагат правилни и силни действия за постигане на краткосрочни и дългосрочни цели.

Практикуването на медитация ни помага да развием силата на ума си, което също е от изключително важно значение за реализиране на нашите цели и идеи. Успешният лидер трябва да има добър фокус, силен и непоколебим ум, проницателност и предвидливост, спокойствие във всички ситуации. За постигане на дългосрочни цели е необходима ясна визия.

За кого е предназначена програмата LIFE?

  • Младежи на възраст между 18 и 28 години (участници извън тази възрастова граница също могат да участват, ако получат одобрение от организаторите)
  • Ученици и студенти
  • Млади предприемачи и професионалисти
  • Младежи със завършено средно и/или висше образование