Любов и Добри Взаимоотношения

Вселената в която живеем изобилства от любов и има безкраен ресурс за нуждите на всяко едно същество. За да можем да се възползваме от този безграничен потенциал обаче, ние трябва да се научим как да се свързваме с енергията на добрите взаимоотношения и да оставаме в тази вибрация.

Добрите взаимоотношения не се случват случайно


Често се случва хората да влизат във взаимоотношения без ясна визия и да очакват нещата да се развиват добре от самосебе си, без те да полагат съзнателни усилия за това.


Понякога това се случва най-вече когато хората са израснали в семейство и среда, които са им дали добра представа за това какво представляват добрите взаимоотношения и те естествено се настройват на тази вибрация.


Често обаче, за да започнем и да поддържаме добри взаимоотношения с някого, това изисква съзнателно да полагаме нужните усилия, за да може да преодолеем различни несъзнателни модели и препятствия.

Добрите взаимоотношения са като градина

За да може да имаме една красива и пъстра градина, където да растат цветя, това изисква грижи и постоянство. Така е и с изграждането на добри взаимоотношения, където процъфтяват качества като любов, взаимно уважение и подкрепа, където всички страни могат да разгърнат пълния си потенциал и да израстват.


Това изисква съзнателна практика – култивирането на любов и състрадание към себе си, и към всички същества, искрената вяра, че сме достойни да получим това изобилие от любов и добри взаимоотношения и да можем да пожелаем това за всички други хора в света.


Необходимо е също да имаме ясна визия и очаквания за мечтаните ни взаимоотношения. Визуализираме връзките с хората, които обичаме в живота си, като изпълнени с добра, състрадателна и грижовна енергия, комуникация и действия.


Ние се фокусираме върху качествата и условията, които създават добри взаимоотношения и виждаме как те се случват спонтанно и лесно в живота ни.


За да имаме изобилие във взаимоотношенията си, също искаме да култивираме ценностите на щедрост и споделяне. Хората, които имат изобилието от добри взаимоотношения не са центрирани само върху себе си. Напротив, имаме силни семейни ценности и мислим за доброто на всички – нашата общност, общество, цялото човечество.


Ние сме взаимосвързани. Когато поставим щедростта и споделянето в основата на живота си, допринасяме за една наистина пълноценна, подкрепяща знанието, изобилието и мъдростта среда. Тогава, всяко наше действие се подхранва от енергията на изобилието във Вселената, енергията на благодарността и щастието.


Енергията на добрите взаимоотношения ни свързват с изобилието на Вселената

Всички тези елементи са свързани с невидимата нишка на енергията на добрите взаимоотношения.


Тази чиста енергия, или вибрация, се генерира и подхранва от нашата съзнателност при прилагането на добри практики, които допринасят за радостта на всички и за това изобилие на Вселената, от което всички черпим.


На семинарите Life участниците се научават да разпознават енергията на добрите взаимоотношения и усвояват практики, чрез които могат да останат и да поддържат тази енергия в живота си.


Дори когато възникнат препятствия в тях или във външната среда – те научават как да се връщат във вибрацията на добрите взаимоотношения и къде могат да получат съвет и подкрепа, за да се справят с трудностите.


Заповядайте в програмата Life, за да се научите да култивирате съзнателно добри и стойностни взаимоотношения в своя живот и така да изпитате изобилието от любов и щастие, което Вселената предлага във всеки един момент!